Tuesday, August 9, 2011

4 iPad Nápady App Marketing pro vývojáře








Nyní, když jste úspěšně rozvíjet své iPad aplikace je čas přejít na skutečnou výzvou. Marketing je vaše aplikace může ukázat být stejně tvrdá jako vývoj software. To může být frustrující, když po tom všem, že tvrdá práce se nemůžete dostat lidi všímat si iPad aplikace. Nevzdávejte to! Zde je několik věcí, aby zvážila, které by mohly pomoci vtáhnout spotřebitele do očí software.

1. App Store Marketing 101

> App store je místo, kde většina lidí chodí pro nejnovější věci pro iPad. To znamená, že od té doby jste si jisti, že obchod čerpá téměř celý trh, je třeba najít způsob, jak si všiml. Nepoužívejte jen kapku své dítě do oceánu, jestli to může plavat. Pomozte svým App vznášet se na vrchol. Napsat dobrý popis o své iPad aplikace, ale zároveň zajistit, že zvýrazníte její dobré stránky a funkce, které je činí výjimečnými. Také vybrat atraktivní ikony, které jsouUjistěte se, že chytit spotřebitele pozornost. Lidé, kteří navštíví v obchodě jsou bombardovány s tisíci dalších aplikací. Atraktivní Ikona pomáhá upozornit na software. Optimalizujte své kategorii dost lidi vidět.

4 iPad Nápady App Marketing pro vývojáře

2. Trhu iPad App on-line

Online marketing může být užitečný nástroj. Mnoho lidí v dnešní době jsou závislé na internetu. Sociální sítě jsou stále populárnější než kdy předtím. Využijte těchto věcí. Příspěvek o svéaplikace na nejnavštěvovanější sociální síť. Požádejte své přátele, aby učinili totéž, takže pokrývají větší plochu. Můžete si také zakoupit na on-line reklamu, aby si iPad aplikace se objeví na nejnavštěvovanější iPad stránky na internetu. Je to všechno o odvolání. Čím více lidí se vidět, že pravděpodobnější možnost je kupovat.

3. Použít i jiné zdroje médií

Nemusí to být plné foukané televizní reklamy. Reklama Vaše aplikace v rádiu by mohl pomoci, protože rádio Sportovci mají významný fanoušků. Dejte stanice volání a možná, že vám umožní mluvit o vaší aplikace ve vzduchu. Nikdy nevíte, kdo by mohl být naladit

4. Sestavte si vlastní webové stránky

Vytvoření on-line webové stránky, které hovoří o tom, iPad App sám. Reklama nabízí omezený prostor pro popis vaší aplikaci. Mít webové stránky výhradně za účelem představí své iPad> App vám umožňuje diskutovat o jeho vlastnosti v detailu. Můžete mít i simulaci toho, co mohou spotřebitelé očekávat, že se setká při zakoupení iPad aplikace. Lidé si to vyzkoušet před nákupem. Příspěvek na své stránky, aby lidé viděli. Internetové stránce přidává sofistikovanost pro vaši společnost. Lidé budou mít větší motivaci k názoru, že jak se to by stálo za to cenu.

Někdy jak se vaše aplikace iPad prodávat může nějakou dobu trvat. Ať si uvědomit, geniusže jste o maximalizaci své zdroje. Člověk nikdy neví, může vaše aplikace iPad být velkým hitem stejně jednou dojde.

ipad apps

See Also : Weller WLC200 Omega Juicer 8006

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP