Monday, August 8, 2011

Bouwen Apps voor iPhones, iPod touches en de iPad








Honderden en duizenden software-ontwikkelaars gebruik te maken van trendy Apple gadgets en verkoop van apps in de App Store van Apple iPhone. De meeste zijn het maken van enkele mooie big bucks van. Dus, waarom zou je hetzelfde doen?

Apps zijn wat maakt Apple producten zoals de iPhone en iTouch unieke De App Store heeft een enorme publiek over de hele wereld, wat betekent dat grote zichtbaarheid en winstpotentieel Er zijn duizenden applicaties beschikbaar zijn, en duizenden meergemaakt worden zo lang als je kunt een goede app idee vinden Nieuwste releases van Apple de iPhone 4.0 en de iPad betekenen nog grotere mogelijkheden voor ontwikkelaars om te profiteren van de verkoop app

Er zijn een aantal app-ontwikkelaars, die zo veel als vijf cijfers per dag te maken in de verkoop slechts vanuit een enkele applicatie te verkopen in de App Store. Kunt u zich voorstellen als dat van jou was?

Bouwen Apps voor iPhones, iPod touches en de iPad

Dus als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van uw eigen applicaties voor jezelf en niet bang voorcode of programma's, er zijn een paar dingen die je nodig zult hebben. Als de gedachte van de codering schrikt je te veel, ga dan naar het einde van dit artikel.

Leer hoe u webpagina's voor Mobile Safari ontwikkelen om te begrijpen hoe ze denken over het ontwerpen van applicaties voor mobiele apparaten Je hebt een Mac; apps ontwikkeld op een PC zijn niet toegestaan ​​door Apple Meld je nu aan met de ontwikkelaars van Apple Neem de tijd om de "Getting Started" video's gevonden in de iPhone Developer Center te bekijken Mess een beetje rondwith some sample code on Apple's website Consider checking out some of the better iPhone coding books

Sounds like a lot of work, no? Well, if you're like me and therefore not too keen on computer coding, there's always a way around it. The answer?

Outsourcing.

You can outsource all the technical work and construction of your app to professional developers and companies. You won't even have to look at any computer code.

So, do you think you have what it takes to krijgt een iPhone-app bedrijf uit de grond? Maak je geen zorgen als je het gevoel een beetje geïntimideerd - het is volledig natuurlijk. Met de hulp van een paar bronnen, kunt u met succes meteen aan de slag.

best ipad apps

Thanks To : T0134204405700 BUY CHEP T-SHIRT ONLINE

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP