Tuesday, August 9, 2011

Apps Beschikbaar op de iPad








iPad is het veranderen van de manier waarop dingen worden gedaan in een dagelijkse routine. De slanke tablet is geoptimaliseerd voor het gebruik van applicaties. Hoge-resolutie graphics en goede helderheid maakt de iPad een geweldig apparaat om te bezitten. U kunt niet alleen gebruik maken van het voor apps, maar je kan ook kijken naar films en foto's bekijken. U kunt de krant ook te lezen via de iPad, spelletjes spelen, ontvangen beurs tips en zelfs bekijken nieuwsuitzendingen.

Hier zijn een lijst van> Apps dat mijn oog en hun prijzen gepakt:

Netflix: Deze app is gratis voor een Netflix rekeninghouder en het komt met duizenden films en shows die kunnen worden gestreamd via de wi-fi ook.

Apps Beschikbaar op de iPad

Marvel Comics: u kunt lezen strips met behulp van uw iPad en elke comic kan worden ingeschreven. een aantal fundamentele comics te lezen gratis.

iBooks: het is een ebook Store van Apple waar men kan downloaden van boeken, zijn grafische inter-fase is erg pakkend en het lezen van een ebook op het pad is zeerplezierig.

NBA Game Time Courtside: Het is een full-time interactief dashboard, dat supplementen die u met informatie elke keer dat je kijken naar een spel. Deze app is gratis.

MLB At Bat: Deze app laat je zien major league baseball wedstrijden live alleen de iPhone app. Sommige spellen zijn die niet beschikbaar zijn vanwege licentie redenen kunnen worden gevolgd door een presentatie gestimuleerd. Deze app kost ongeveer 15 dollar.

Yahoo Entertainment: Deze geeft informatie over TVschema's, aankomende films 'trailers en populaire video's.

SoundHound: Dit is een app dat is een muziekspeler die de naam van het nummer identificeert en publiceert de tekst van het lied. Het kost 5 dollar

Pandora: Dit is een gratis applicatie die radio muziek speelt en het stelt de play-lijst, samen met de kunstenaars informatie. De muziek is gratis en onbeperkt.

Mirror's Edge: Het is een aanpassing van de motion sensor spel bekend met de X-box-speler en het is een app diekost $ 13.

Labyrinth 2: Dit is een app van de i-telefoons marmer rollen spel. Het heeft meer gecompliceerde met u hebben niet alleen gaten, maar lasers, wind, kanonnen, beveiligingscamera's en de wind te ontwijken. Geprijsd op $ 8 Dit app die subtiele 3D graphics is de moeite waard is een te kopen.

Uno: Dit geweldige spel kan nu gespeeld worden op het pad al voor $ 7.

NYT Editor's Choice: Dit is de applicatie die de New York Times wordt weergegeven op de iPad gratis.

Wand Street Journal: Nog een gratis app die The Wall Street Journal gratis wordt weergegeven op het pad.

E * TRADE Mobile Pro: Het is een app waarmee u informatie ontvangen over de voorraden en ook kunt u kopen en aandelen verkopen het internet.

Dingen voor iPad: Het is een gebruiksvriendelijke applicatie die u toelaat om uw dag plannen en herinneringen te maken.

De iPad is een vrij kostbare apparaat en de apps kosten ook een stuk (veel meer dan de iPhone> Apps). Dit kan een groot probleem voor velen. Er zijn veel aanbiedingen te vinden op het internet die freebies te bieden zoals een gratis appel iPad en je kunt nemen deze enquĂȘtes en beproef uw geluk.

ipad apps

Thanks To : omega vrt350hd EUREKA STUDIO

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP