Thursday, June 16, 2011

Paras iPad DJ Apps - Meidän kärkikolmikkoon

Apple iPad 2 Leather Smart Cover - Black (MC947LL/A)

List Price: $69.99
  • Electronic Bag and Case Features: Magnetic
  • Gaming System Compatibility: iPad 2
  • Material: Leather

*** Product Information and Prices Stored:Jun 16, 2011 17:35:09 Check Update





Kanssa vapauttamaan iPad, oli väistämätöntä, että siellä olisi pian tulva iPad DJ Apps purkautumista. Onhan iPad on suunnilleen saman kokoinen kuin vinyylilevy tai CDJ kannella. On ollut iPad DJ Apps luovutettu iPhone, mutta pieni koko ruudun ei oikeastaan ​​tehdä niistä kannattava kuin mitään paljon enemmän kuin lelu. Tässä artikkelissa aion tarkastella kolmen parhaan iPad DJ apps Olen nähnyt senmennessä.

Kolmanneksi olemme midiPad. Tämä on maksettu app. joka jäljittelee ulkoasu tyypillinen digitaalinen ohjain. MidiPad pystyy kommunikoimaan langattomasti verkkoon MIDI-protokollaa, jolloin ohjain linkittää ja ohjaus DJ-ohjelmiston Mac-tai PC. Se on puhdas, minimaalinen käyttöliittymä ja ominaisuudet valvonta, kuten liukusäätimiä, laukaista tyynyjä, painikkeet jne.

Koska kuluessa kirjallisesti, midiPad App on "saatavilla pian".

Paras iPad DJ Apps - Meidän kärkikolmikkoon

Toisella sijalla onGroovemaker iPadille lähtien IK Multimedia. Tämä on käytettäviin ohjelmistoihin Rana Sobhany, ns ensimmäinen iPad DJ. Sen avulla voit valita kirjaston silmukoita ja sitten kerros ne yhteen ja tehdä tallenne sekoitetaan. Groovemaker tulee eri versioita, kuten talon, rumpu ja pohja, ja hip-hop. On olemassa sekä ilmaisia ​​ja maksullisia versioita.

Ylivoimaisesti parhaimman näköinen iPad DJ App on Mixr ensimmäinen iPad DJ app pyritäänammattimainen DJ markkinoilla. Mixr toimii yhdellä iPad ja on kaksi realistista kansia kanssa pitch ohjaus ja mikseri toimii. Virtuaalinen vinyyli voidaan manipuloida käsin, aivan samalla tavalla teemme standardi DJ levysoitin. Mixr on lukuisia ominaisuuksia, kuten live EQ ja tehosteet, ja seurata vedä ja pudota-valinta. On mahdollista cue kappaleita ja tarkasti voittaa ottelun heidät yhteen. Se on lähin asia, ehdottomasti, jotta todellinen DJ kokemus. Mixr on ladattavissaApp Store "Fall 2010".

best ipod apps Apple iPad 2 Leather Smart Cover - Black (MC947LL/A)

List Price: $69.99
  • Electronic Bag and Case Features: Magnetic
  • Gaming System Compatibility: iPad 2
  • Material: Leather

*** Product Information and Prices Stored:Jun 16, 2011 17:35:12 Check Update

Visit : Sennheiser HD595 Headphones

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP