Wednesday, June 15, 2011

Hoe kan ik afdrukken vanaf een iPad

DigitalsOnDemand 15-Item Accessory Bundle for Apple iPad 1st Gen 3G Tablet / Wifi model 16GB, 32GB, 64GB (1st Generation - Old Version)

List Price: $99.99
  • Perfect Complete 15-Item Bundle
  • Variety of Cases for Protection and Style
  • Great for Traveling and Leisure Time
  • Quality Chargers and Cables that will not harm your device
  • Compatible with Apple iPad 1st Gen 3G Tablet / Wifi model 16GB, 32GB, 64GB (1st Generation - Old Version)

*** Product Information and Prices Stored:Jun 15, 2011 21:25:09 Check Update





Als u een van de mensen geluk een iPad heb je waarschijnlijk blij met hoe verbazingwekkend veelzijdig apparaat is. Helaas, een van de weinige dingen die gefrustreerde iPad gebruikers is de moeilijkheid in het vinden van een manier om gemakkelijk af te drukken met behulp van de tablet-apparaat. Totdat Apple besluit om het afdrukken van een prioriteit in hun besturingssysteem dat de iPad loopt, is er niet van plan om te veel eenvoudige manieren voor de eigenaar van het toestel af te drukken.

Maar erzijn momenteel verschillende applicaties en Apple's App Store die u kunnen helpen om de klus beter gedaan en op zijn beurt uw iPad veelzijdiger dan het al is door het geven van je gemakkelijker toegang tot afdrukken. De eerste applicatie beschikbaar die opkomt is eenvoudig foto's van Canon print applicatie. Eenvoudig foto's van Canon print was eigenlijk ontworpen voor de iPhone, maar loopt zeer goed op de iPad en geeft u de mogelijkheid om foto's afdrukken op een breed scala van Canonprinters.

De App Store heeft ook vele toepassingen van derden die beschikken over geven u de mogelijkheid om af te drukken, hoewel veel van deze toepassingen zijn ondeugdelijke of gewoon niet werken. Print bureau kost rond de $ 13 en de applicatie zoekt uw netwerk op gedeelde printers die helaas kunnen worden op het netwerk, tijdens het testen van de applicatie niet in staat was om af te drukken alle printers en het was een crapshoot over het al of niet met succes kan elke print-enelke keer. Er zijn patches beschikbaar voor dit programma, maar zelfs wanneer de pleisters worden gebruikt maakt het nauwelijks iPad afdrukken van een eenvoudig betrouwbaar en gemakkelijke taak.

Hoe kan ik afdrukken vanaf een iPad

Een toepassing dat was ook getest met een beetje meer succes was beschikbaar in de App Store onder de titel Air Sharing HD. Voor ongeveer 10 dollar deze toepassing heeft vele eigenschappen die u zullen helpen bewegen en delen van bestanden met behulp van uw iPad. Een testgroep voor Mac-life magazine gebruik dit programma om verbinding te maken eenWiFi printer en had een gemengde zak van de resultaten.

Het lijkt wel of totdat Apple komt met een betere oplossing, nu de beste manier om af te drukken vanaf een iPad is om e-mail het document zelf open op een andere computer af te drukken en vanaf daar. Het is moeilijk te geloven dat Apple zou dit grote gat in hun platform te verlaten voor zeer lang zo op zoek naar nieuwe toepassingen die het afdrukken eenvoudiger, maar we raden het vermijden van applicaties van derden, omdat het totApple lost dit probleem op de fix you aankoop zal waarschijnlijk niet betrouwbaar zijn.

best ipod apps DigitalsOnDemand 15-Item Accessory Bundle for Apple iPad 1st Gen 3G Tablet / Wifi model 16GB, 32GB, 64GB (1st Generation - Old Version)

List Price: $99.99
  • Perfect Complete 15-Item Bundle
  • Variety of Cases for Protection and Style
  • Great for Traveling and Leisure Time
  • Quality Chargers and Cables that will not harm your device
  • Compatible with Apple iPad 1st Gen 3G Tablet / Wifi model 16GB, 32GB, 64GB (1st Generation - Old Version)

*** Product Information and Prices Stored:Jun 15, 2011 21:25:12 Check Update

Recommend : Best price Freestyle Watches Crazy iPod-Shop in DE

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP