Tuesday, May 17, 2011

5 Best Kid's Apps iPad

Paljud lapsevanemad teavad, kui suur iPhone saab hoida lapsed hõivatud. Isegi kui sa ei võimalda neil iPhone oma, kõige vanemad julgesti väga vähe on kauplemine see hetk rahu.

Nüüd, iPad on läbi, terve uue põlvkonna apps on vabastatud ainult kasvanud kuva võime. Peaaegu kõik apps et töö iPhone tööd iPad, kuid iPad konkreetse apps on märgatav erinevus kvaliteet.Paljud arendajad on olnud kiire vabastamine täiendatud versiooni oma iPhone apps iPad ja Apple lubab sul alla uuendamine tasuta, kui olete juba ostnud neid oma iPhone.

Kui teil on Apple fänn ja juba ostnud oma uue iPad, see on ainult loomulik, et tahan jagada oma vaimustust oma lapsi. Siin on 5 parimat poiss apps iPad:

5 Best Kid's Apps iPad

1. 123 Color HD ($ 0,99 Steve Glinsberg) - 123Värv HD on rääkinud värvimisraamat saadaval inglise, hispaania, prantsuse ja saksa keeles. See on juba suureks # 1 haridus iPad app. See on "" app lastele. See on lõbus, kunagi scolds jaoks teeme midagi valesti, ja hüved lapsed pidulik heliefekte ja loksutades tähte värvimiseks pilte õigesti. See tähendab, lapsed on lõbus, kui nad teevad seda valesti, kuid püüdma saan seda paremale. Detail iPad versioon on oluliselt täiustatud üle iPhone.

2.Ace Omicron ($ 0,99 by Casey Gatti) - Ace Omicron on lõbus kosmoselaev veeretaja mängu uus ja parandatud versioon just iPad. Kõik versioonid on samas alla, kus õige versioon seadme paigaldamist automaatselt. See mäng on 21. sajandi asteroide ja lapsed armastavad shooting up hiiglaslikud kaljud ja vaenlase laevade jaoks. Graafika ja heli on teine-to-ületamatu. Seal ei ole palju haridusasutuste siin, kuid kindlasti haarab oma tähelepanu. Kolm viise mängida onsaadaval: Classic, Hyper ja Hämarik.

3. Paiskama! ($ 0,99 by CandyCane LLC) - paiskama! on lihtne puzzle mäng hõlmab Rakastettava "furballs." See on uskumatult sõltuvust lastele ja täiskasvanutele. Soundtrack mängu on optimistlik ning muudab lapsed tunnevad, nagu nad on lõbus, kui need on vaidlustada nende aju ja mõttes loogikat. Gamplay toimub puudutades furball ja flicking seda suunda Varastada muud värvitud furballs. Mängu funktsioonid 10000 erinevatmõistatusi üle 19 taseme mängimist. Transpordiliikide hulka Arcade, Free Play ja Challenge.

4. Näod iMake ($ 0,99, mida ette kujutada Machine LLC) - Faces iMake on alates looja populaarne apps Itsy Bitsy Spider ja Halloween. See app on kõike loovust ja kujutlusvõimet. Näod on kokku pandud erinevate põhi pilte ja värve, ja neid saab ladustada galerii noore kunstniku. See app on veel iPhone versiooni, kuid iPad see on isegi parem.App kaasas juhendaja lugu nii lapsed saavad kiiresti teada, kuidas suurendada oma lõbu.

5. Sneezies HD ($ 4,99 by Chillingo OÜ) - Sneezies HD seab sulle tagasi veidi rohkem kui teistes rakendustes siin loetletud, kuid see on väärt hinda. HD graafika selle mängu täiendama rahustav gameplay, mis muudab peaaegu hüpnootiline. Sneezies tegelased on teise versiooni "furball" ja nad lihtsalt tilguti cuteness. Sissenõutud nii juhuslik jameloodiline mäng, Sneezies HD vajab vaid ühte vaba sõrme ja veidi tähelepanu. Üle 60 taseme üha raskem on lisatud.

Recommend : Mitsubishi WD-60638 SALE

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP