Thursday, August 4, 2011

iPad 2 - Kuidas Set It Up ja Sync seade








Luua oma uue iPad 2 seade võib olla lihtne protsess. Sa pead olema töötav arvuti iTunes installitud ja siis protsessis peaks olema väga sile. Sul on võimalik omada kontakte, pilte, kalendreid ja isegi videod üle arvutist iPad 2 vähem kui tund. Järgige neid samme, et vähendada aega, mis kulub luua ja sünkrooni oma uue seadme iTunes:

Get uusimat versiooni iTunes

Seeon üks tähtsamaid samme, kui sünkroniseerida oma iPad 2 koos oma iTunes konto. Kui teil on iPhone või iPod (mis kõige iPad omanikud ei), siis on enam kui tõenäoline tuttavad iTunes. See on programm, mida saab alla laadida Internetist tasuta on, kuidas teie iPad 2 ja arvuti "edastada" omavahel. Mine iTunes kodulehel kindlasti olete alla laadida uusima versiooni saadaval.

iPad 2 - Kuidas Set It Up ja Sync seade

Ühendada oma iPadArvuti

Nüüd, kui olete oma iPad 2 ja arvuti ees - on aeg ühendada neid et nad saaksid alustada "rääkimise" üksteisele. Oma iPad 2 BOX, leiad USB kaabel, mida kasutatakse laadimiseks ja sünkrooni oma seadme arvutiga. See kaabel on kaasas kõik iPad seadmeid. Ühendage USB ots juhtmest (väiksematesse) ühtegi USB porti ja paksem ots alumisse oma iPad 2. Kui oleteon õigesti ühendatud mõlemast otsast paremale seade oma iPad hakkab automaatselt tasuta.

Ühendades oma iPad esmakordne

Kõige esimene kord, kui teie uus seade on sisse lülitatud siis paluda kasutajal ühendada see iTunes. See ei ole vaja teha, kui te ei soovite sünkroonida oma seadet arvutis. Kui kavatsed sünkroonimist seadme, siis ühendage see nagu eespool mainitud.

Kuna osa protsessist peate sisestama omaiTunes konto andmed tõmba Teie iTunes konto. Kui teil on iPad Wi-Fi ja 3G, siis palutakse teil sisse logida andmete loetelu, kui soovite. Kehotteiden saada kuni punktini, kus saab tegelikult sünkroniseerida kaks seadet.

Force Sync

Kui olete otsustanud, mida soovite sünkroonida iPad iTunes armatuurlaual, pead apple need seadistus. Vajuta "Apply" nuppu, et alustada sünkroonimist protsess. Samuti saatejõud sync kui tunnete vajadust by vajuta "Sync"-nupule, mis asub all paremal ala iTunes'i akna.

ipad apps

See Also : omega vrt350hd

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP