Friday, August 12, 2011

Beste iPhone en iPhone Apps voor Baseball Lovers








Honkbal is een ingewikkeld spel gespeeld door een aantal van de beste atleten ter wereld. De iPhone is een ingewikkeld apparaat met een aantal van de beste apps in de wereld. Het is alleen maar logisch dat uiteindelijk de twee samen zouden komen. Maar zelfs de meest fanatieke fan jongen zou hebben een harde tijd het sorteren door de duizenden Baseball apps beschikbaar in de App Store. Dus we deden het voor jou! Hier zijn de 5 beste Baseball Apps voor je iPhone, iPad of iPod touch. SpelenBal!

MLB.com At-Bat 2010: Dit is het algemeen bekend, zeer aan te bevelen honkbal app die u zal toestaan ​​om de pitch-by-pitch actie te volgen voor elk spel dat gespeeld wordt voor die dag. Wil gewoon een paar snelle scores te krijgen, kan deze app ook degenen om u zo goed, als de homepage geeft een snel overzicht van alle dagen van de actie. Op zoek naar een algemene statistieken of wie is de competitie voorop in RBI te vinden? U raadt het al - dit honkbal app kanbieden alle van die dingen om je in een mooi klein pakket. Het enige nadeel aan de MLB.com At-Bat 2010 applicatie is dat het een beetje prijzig zijn op 14,99 dollar, maar de enorme hoeveelheid informatie die kan worden vergaard van deze specifieke applicatie maakt het verreweg de beste honkbal app vindt u zult in de app store.

iScore: Kom op, geef het toe. Een van uw meest favoriete redenen om naar een baseball wedstrijd is in te vullen in de doos score in het programma die je koopt. Je stiekem genieten als er een 6-4-3 dubbelspel, want dat betekent dat je bij nummers schrijven en tekenen cirkels in twee pleinen tegelijk. Nu, kunt u de mogelijkheid om een spel mee terug score met u, als iScore is een app waarmee je de officiƫle score van het spel thuis te houden terwijl u kijken op tv of luisteren naar het op de radio. Nu zal de iPad versie waarschijnlijk de betere optie voor gebruikers die zowel de iPhone en de iPad, omdat de> IPhone 's groter scherm kunt u de hele kaart te zien. Wat het apparaat je de app kiest voor, krijg je een leuke en spannende app die je opnieuw kunt gebruiken over en voorbij.

Beste iPhone en iPhone Apps voor Baseball Lovers

MLB World Series 2010: Dit is de enige speelbare honkbal app die het biedt u ieder Major League Ballpark en volledige team roosters. De app biedt twee modi: World Series en de regelmatige reeks. Je hebt ook de mogelijkheid om te spelen verdediging zelf of laat de computerspelen verdediging voor je. De werper / beslag interface is anders dan alle andere app die wordt aangeboden voor uw Apple mobiele apparaat. Hoewel de 6,99 dollar prijskaartje zou kunnen sommige mensen uit te schakelen, laat het kleine beetje extra geld dat u af te schrikken van het kopen van deze grote honkbal simulatie app.

Fantasy Baseball Cheatsheet '10: Fantasy honkbal kan een aantal van de leukste momenten van het hele honkbal seizoen. Schurende stat lakens, het lezen van tijdschriftenkaft tot kaft, en het opzetten van uw persoonlijke ontwerp van bestuur maakt het kijken naar Sportscenter 's nachts een absolute vreugde. Voordat je gaat in je ontwerp, maar wilt u ervoor zorgen dat u statistieken en een ontwerp van bestuur die volledig up-to-date te hebben. Deze baseball app (verkrijgbaar bij de App Store voor 0,99) kunt u uw eigen aangepaste ontwerp van boord te maken, bijhouden van de spelers al opgesteld in uw ontwerp, en doe snelle updates op statistieken tijdens uwontwerp.

MyFantasyTeams Professional Edition: Met deze innovatieve applicatie stelt u in staat om elke fantasie team te leiden dat u op dat moment recht zelf vanaf uw iPhone of iPhone. Track stats, doe ambachten, tekenen vrije agenten, of gewoon te kijken hoe je competitie klassement. Als het gaat om je fantasie team, kan dit app u helpen om meer succes. Op de 3,99 dollar prijskaartje, deze app is zeker een koopje voor elke fanatieke of beginnende fantasy baseball-speler.

Onze keuzes voor dede 5 beste honkbal apps zijn niet de enige apps voor het spelen van honkbal beschikbaar voor de iPad, iPhone en iPod touch. Er zijn veel om uit te kiezen. Laad een paar apps voor de volgende wedstrijd en de 7e Inni

best ipad apps

Related : Buy SD Card ASD2522WRB Omega Vert Hd Vrt350

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP