Tuesday, August 2, 2011

Apple iPad Full Review - Peab Loe enne ostmist!








Mis on iPad? Uus iPad, tuntud ka kui i-pad või i pad, on üks viimaseid täiendusi teha Giant Apple Corporation. IPad on tegemist lainete vahel mac lovers ja isegi iPod ja iPhone kasutajatel on nüüd kaalub talle müüdaks see uus vidin või isegi asendades nende vanemate seadmeid uus iPad tööriist!

Ma selgitan siin mõned parimad omadused, mis me leiame uue iPad mudel. Kogu masin on konfigureeritud pidadessilmas Multi-Touch stsenaariumi olid tarbijad ei kasuta hiirega, kuid sõrmed liikuma, leidke ja klõpsake umbes iPad ekraanil. Visuaalse efekti saadud magic öelda vähem. Kõik iPod ja iPhone rakendused töötavad iPad nii et on hea uudis neile, kes omavad mac vidin juba.

IPad ekraan on kõrgresolutsiooniga LED. See on ehitatud Apple Chip, mis tagab parima ja kiireima suhtlemist arvuti. Ei ole midagiturul praegu, et saab võrrelda iPad veel nii see on uus omalaadne, ja see lubab teha lained turul.

Apple iPad Full Review - Peab Loe enne ostmist!

Hind: Buying iPad pole unistus, et selle praegune hind turul ulatub $ 499 isegi 400 $ kui te tulemus olla hea tehing leiutasu.

IPad on õhuke ja kerge:

see ei ole rasva või raske seade on nii õhuke, et saad vaevalt kukkus oma kaalu kotis või kohvris. Ekraan on 9,7 tolli pikk, võime öelda, et see on ajakiri suurusest. see on vaid 1,5 naela ja poole tolline õhuke, saate seda kasutada peaaegu kõikjal. See on ümardatud nurkadega nii tundub kenamaks ja see on lihtsam suhelda ta kui viiakse või kui neid kasutatakse oma süles või on ootel teie kätes.

Mis on iPad Performance?

see on A4 kiibile, tagades selle täitmine on tegelikult parim turul võrreldes muu touch-põhised seadmed. Võid kergesti käivitada teksti> Rakendused, videod, surfata veebis ning isegi mängida mänge oma iPad, millel ei ole muret tulemuslikkuse või tootlikkust.

Mis on iPad aku ja milline on ladustamisvõimsusele?

IPad pakkuda kasutajale kuni 10 tundi kestev aku ühe laadimisega. Leidub iPad versioonid, mis pakub ladustamiseks valiku 16GB, 32GB ja isegi 64GB flash ladustamise, et sa ei pea muretsema puuduvad ofhoiuruum oma fotosid, filme, muusikat, töötab jne

IPad pakub 3G ühenduvus:

Varsti iPad pakub 3G mudel, mille peamine omadus võimalust kasutada ja edastada ülikiire andmeid kiirusega, mis ulatus kuni 7,2 Mbps. See on ideaalne võimalus reisijate või kui te ei ole lähedal Wifi ühendus piirkonnas, kasutades # G funktsionaalsust saab ikka kiire ühendus ja surfata veebi vaatamata omaasukoht.

Kas iPad tööd WiFi võrke? Jah, see toimib mis tahes praegune WiFi võrku. see on ehitatud-in 802.11n, seadme lastes teil ühendada mis tahes traadita võrgu saadaval.

Kas see on Bluetooth võimeid? IPad ka kaasas Bluetooth 2.1 + EDR, üürile saate ühendada seadmeid, mobiiltelefonides, kõrvaklapid või isegi Apple Wireless Keyboard neile, kes vajavad kirjalikult või toodavad suurtes kogustes teksti.

IPadMulti-Touch!

Nagu varem mainitud, Multi-Touch ekraani iPad on uus omalaadne see on seotud vana iPhone, kuid see on täiesti uus ja paranenud arvates suurem ekraan vaja paremini toime ja resolution.This uus funktsioon hämmästyttämästä te oma täpsuse ja selge ja hästi värviline resolutsioon.

Buying iPad Aksessuaarid

Nagu alati, Apple on kõik kaetud siia kui tegemist on umbes lisades mõned uued vidinad jatarvikud sinu iPad. Mõned on:

Klaviatuur doki, ka siis kui sa juba ise Apple Wireless Keyboard saate seda samuti. Kaamera Connection Kit, saab abi, kui importiva pilte ja fotosid digitaalkaamerast või SD kaart jne iPad Case, mis kaitseb Ipad mis tahes kahju samas lastes sa suhtled vidin. Saate siiski kasutada Ipad mitmel positsioonid vastavalt vajadusele.

Seal on palju dokidühendamist teiste seadmetega võite plug ja proovige oma iPad arvuti. Tähtis märkus on teada, et iPad saab mängida kõiki sinu poolt salvestatud TV, projektorid, Fookuses jne

IPad laseb kasutajal kasutada ja navigeerida kasutades funktsioone nagu, Youtube, surfata Internetis, kus on Safari brauser, lugeda maili, suhelda Fotod, suhelda iPod ja mängida iTunes peal. Samuti võite kasutada Kaardid teha ja teha märkmeid, kaubamärgi kalender, registeroma Kontakt ja endiselt kasutada oma ehitatud Otsi funktsionaalsus võimas viis leida teavet oma iPad mõne sekundiga. Mida saab küsida iPad? On raske mõelda midagi enamat kõigi eespool kirjeldatud tunnusjoontega.

Nagu näete iPad pakub suurepäraseid funktsioone, mis laseb teil liikuda kõikjal praktiliselt ei sisalda juhtmeid ja hiirt külge pandud. Kuigi endiselt võimas tööriist sinu käeulatuses! Soovin teile meeldib teie uusiPad tablett samamoodi teen seda nüüd, nagu alati julgelt lugeda minu blogi ja andke mulle teada oma mõtteid ja kommentaare.

best ipad apps

My Links : EUREKA STUDIO Buy Desk Clock

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP