Thursday, July 28, 2011

My New iPad: Käyttöopas Kirja-arvostelu - ei ole tärkkelystä Press Book








Wallace Wang, best seller minun uuden Mac ja uusi iPhone ei ole tärkkelystä Press kustantaja on kirjoittanut uuden kirjan yksityiskohtaisesti kaiken mitä tarvitsee tietää iPad kirjan nimeltä "My New iPad: Käyttöopas." Ei ole tärkkelystä lehdistönvapaudelle Arvioijan kopio "My New iPad: Käyttöopas" Tätä tarkastelua varten.

"My New iPad: Käyttöopas" sisältää seitsemän lukua lukien: Peruskoulutuksen; mukauttaminen iPadisi, saada Internetissä; jakaminentietoja iPadisi, videoiden, musiikin, ja kirjoja, järjestää itsellesi ja mahdollisesti vinkkejä. Jokainen luku on pieni ja tulee helposti kuluvia paloina tietoja, jotka voivat välittömästi auttaa uusia käyttäjiä täydellinen tietyn tehtävän helppo seurata vaihe vaiheelta ohjeet.

Ensimmäisessä luvussa nimeltä "Basic Training" opit päälle ja pois iPad, mitä eri kuvakkeet ja dioja tehdä ja miten käyttää ja muokata virtuaalisella näppäimistöllä. Apple muutti ScreenLocation Lock koska kirja julkaistiin niin tieto on muuttunut Julkaisupäivä aiheuttaa virheellisiä tietoja.

My New iPad: Käyttöopas Kirja-arvostelu - ei ole tärkkelystä Press Book

"Mukauttaminen iPad" on toinen luku, joka kerrotaan miten muokata aloitusnäytön, asettaa päivämäärän ja kellonajan, entisöinti ja nollaaminen iPadisi ja asennus ja asennuksen poisto iPad apps.

Kolmannessa luvussa nimeltä "Getting Internetissä" näyttää miten sähköpostiohjelma ja web-selain nimeltä Safari myös joissakinväli tietoja, kuten kuinka käyttää kirjanmerkkejä ja automaattisesti täyttää lomakkeita Safarilla.

Jos et tiedä, kuinka siirtää sisältöä iPadin, luvussa neljä on täydellinen sinulle. "Tietojen yhteiskäyttö iPadisi" näyttää kuinka synkronoida iTunesin kanssa siirtää mediaa kuten valokuvia, elokuvia, tv-ohjelmia ja jopa podcastit. Luku edelleen jatkuu näyttämään toimiin synkronoida kirjoja, äänikirjoja, yhteystiedot, tapaamiset, Mail, Notes, kirjanmerkit ja jopa iTunes UniversityKurssit. Kirja on kevyt, miten todellisuudessa määrittää Yahoo! tai Google-palveluita iPad kuitenkin.

Seuraava luku keskittyy sisällön kulutuksen iPad ja se nimeltään "Video, Music ja kirjoja". Tässä luvussa kerrotaan, miten katsella kuvia ja kuunnella musiikkia katsella YouTube-videoita.

Kuudennessa luvussa keskitytään siihen, miten käyttää iPad pitää itse järjestettävä käyttäen mukana iPad apps ja on nimeltään "järjestäminenYourself. "

Viimeinen luku nimeltään "lisävihjeitä" tarjoaa joitakin sekalaisia ​​vinkkejä kuten miten päivittää iOS tai käyttää vieraita kieliä. Tässä viimeisessä luvussa myös osio nimeltään "Best iPad Apps", joka sisältää hyviä Apps mutta on päivätty. Pysyä paras iPad Apps, sinun tulee tarkkailla artikkeleita, jotka jatkuvasti päivittyvät kuten Gizmos NÖRTEILLE Paras iPad Apps kuukausittain päivitettävälista.

Aloitin ja valmis "My New iPad: Käyttöopas" yhteen iltapäivällä. Kirja on suunnattu uusien käyttäjien ei ainoastaan ​​iPad laite mutta Applen iOS laitteita, kuten iPod Touch ja iPhone ja ehdottomasti ei kohtaan Advanced käyttäjän hahmottaminen. Esimerkiksi tämä kirja olisi ihanteellinen vanhemmilleni, koska he eivät ole koskaan käyttäneet iOS laite, mutta löysin kirjan tapa yksinkertaista todella kihloihin.

best ipad apps

Tags : TAG Heuer WJF2011.BA0592CV2A10.FC6235, WAJ2110.FT6 Denon AH-NC732 TAG Heuer WAJ2111.BA0870,CAH1010.BA0860, WAV5112.B

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP