Sunday, July 31, 2011

Jak používat Twitter k iPad








Oficiální Twitter iPad aplikace je velmi unikátní v rámci iPad a zejména iPad 2. Twitter aplikace je intuitivní pocit z této post-PC zařízení postavené pro bít a otáčení přístroje v libovolné poloze. Navrženy tak, aby funkci a plnit úkoly snadno, App Twitteru iPad nabízí a umožňuje snadné zobrazení časové osy, uvádí, zprávy a profil, který se zobrazí všechny v jednom seznamu vlevoobrazovce.

Stejně jako většina Twitter aplikace a webové stránky, máte možnost prohlížet zájmy, najít a následovat přátelé, pípání, re-pípání, přímé zprávy dalších následovníků v soukromí, a umožní v reálném čase, vyhledávání, mapy, trendy a samozřejmě, sledujeme nové lidi.

Speciální a specifické pro iPad 2 a iPhone, Twitter aplikace umožňuje fotografie a videa nahrávat. Takže Tweeting své fotografie a videa jsou velmi jednoduché.

Jak používat Twitter k iPad

Nezapomeňte, že tato aplikace jezcela zdarma pro iPad a všechna ostatní zařízení.

Níže je rozsáhlá, jak se pokyny na specifika v rámci aplikací pro Twitter iPad.

Jak získat aktualizace:

Aktualizace je velmi jednoduchá, všimnete si, modrá tečka vedle levé navigační aplikace Twitter. Že modrá tečka vám řekne, když je něco nového k vidění ve Vašem účtu Twitter.

Jak mohu změnit nastavení (Přidat účet, odstraňte účtu, oznámenínastavení):

Části Nastavení v aplikaci umožňuje odebrání účtu, přidání více Twitter účtů, přístup k pokročilým nastavením, a zobrazit jejich o (umožňuje vidět čísla verze, pohled právní, zásady ochrany soukromí a podmínky použití).

Můžete určit upozornění pro každý účet Twitter máte na iPad zařízení bude oznámení. Oznámení sekce vám umožňuje zapnout zprávy, uvádí & Odpovědi a nastavit, které obdržíte od(Od lidí, které následují, nebo od někoho)

Advanced umožňuje nastavit kvalitu obrazu z (Low, Medium, High), a který Image Service, Video služby a přečíst později funkce. To vám také umožní zapnout / vypnout Ignorovat lokální trendy a zvukové efekty funkcí.

Jak zobrazit mé časové ose, uvádí, zprávy:

Časová osa je jednoduchý. Po výběru, to může být viděn ve středu cca. Každý příspěvek je oddělen se uživatelským jménem, ​​pípání, a jak dlouho před tweetdošlo. Kliknutím na URL TwitPic doplnění časové osy doleva odhalit obraz na pravé straně. Také na časové ose, kliknutím na lidi, odpověděl na Twitter odhaluje konverzace při přístupu, uvádí @ uživatelské jméno ukazuje jejich profil ukázal na pravé straně, a které všechny mohou být retweeted, poštou a / nebo uložit jako oblíbené.

Prohlížení zmiňuje a také zprávy je k dispozici přímo na levém navigačním taky.

Jak mám e-mail, překládat, kopírováníOdkazy výběr oblíbené:

Na e-mailovou tweety, kopírování odkazů na tweety, překládat, záložku jako oblíbené, a retweet, tyto funkce jsou dostupné v pravé horní části obrazovky zobrazí jako ikony. Tweeted URL může být viděn v aplikaci Twitter, než v iPad internetového prohlížeče.

Jak mohu vyhledávat a sledovat aktuální trendy, Horní Tweety:

Vyhledávání je na levém navigačním stejně. Při výběru bude zobrazena v centru s vyhledávací panel v horní a zobrazit všechnytweety trendy a pod.

Chcete-li zjistit aktuální trendy, klepněte na tlačítko Hledat a uvidíte seznam nyní Trendy a Horní tweety.

best ipad apps

See Also : ASD2522WRB Buy Desk Clock

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP