Friday, July 15, 2011

iPad sovellukset








Apple, viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut ottaen teknologian kehitys ja tehdään niitä onnistuneita kuin vain voivat. Ne nopeasti otti MP3-soitin markkinoille myrskyn niiden iPodien ja tietysti, et ollut viileä ellet omistaa iPhonen. Ajatus Tablet PC on ollut voimassa vuodesta 60-luvun alussa ja jopa ajatus sähköisen stylus laite tallennukseen käsiala oli tekijänoikeudellisesti vuonna 1888. Vaikka historia takana ajatus, teknologia ei ole koskaan valtavirtaistaa huolimatta meidänkulttuurien pakkomielle seuraava iso gadget. Tämä väistämättä johtaa meidät Apple iPad, joka julkaistiin 3. huhtikuuta 2010. Alunperin oli vain Wi-Fi-mallit nopeasti seurasi 3G + Wi-Fi valmis 30. huhtikuuta saman kuukauden. Yli 3000000 myyty parin ensimmäisen kuukauden Apple on jälleen kerran tullut teknologian areenalla valmiina taisteluun.

IPad aluksi mukana sama oletusohjelmat kuin iPhone: Safari, sähköposti, AppStore, iPod-tilassa voidaan kuunnella musiikkikappaleita, sekä useita media centric apps kuten YouTube ja iTunes. Yli 200000 App Storessa ei näytä olevan mitään loppua, mitä voit löytää. Uusien sovellusten vapautuu päivittäin ja iPads kyky joko käyttää olemassa olevia iPhone ja iPod Touch apps Tämä lisää runsaasti käyttää yrityksiltä ilo ja monia siltä väliltä. IPad voi ladata iPhone / iPod apps niiden natiiviresoluutiossa tai kaksinkertainenkoon sopivaksi uudempia suuremman näytön koon. Yksinkertaisesti synkronointi iPad iTunesin kanssa, voit porttiin hoitaakseen kaikki olemassa olevat sovellukset ilman suurempia ongelmia. Jotkut sovellukset eivät täysin portti siirrettiin iPad mutta suunnittelijat usein vapauttaa päivitetty "HD" versioita App yksinomaan iPad itse.

IPad on raportoitu Apple on jopa 10 tunnin jatkuvan videon toistoa, tietenkin teidän mittarilukema voivat vaihdella. Akkuitsessään on litium-ioni-polymeeri-akku, joka ajan mittaan, kuten paristoja, teknologia menettää tallennuskapasiteetti. Yhdessä 3G ja Wi-Fi valmiita malleja voit myös valita 16, 32 tai 64GB-mallia aina kaikkialla from $ 500 829 dollaria Yhdysvalloissa. Jos et uskalla kuluttaa ylimääräiset 100 dollaria Yhdysvalloissa, voit saada 3G valmis malli, joka ainakin Yhdysvaltojen täytyy liittää AT & T verkkoon. On kaksi suunnitelmat, joita tarjotaan tällä hetkellä, pienemmän maksaa 15 dollaria ja toimittaa käyttäjälle 250MB.Tämä riittää useimmille harkitsee sinulla on aina mahdollisuus turvautua Wi-Fi-verkkoon, kun käytettävissä. Muut suunnitelma teilataan maksaa 25 dollaria ja tarjota 2GB, joka luultavasti hinnalla tarjoaa paremmat bang for buck. Tämä suunnitelma on hyvä jet antajien ja kuka tahansa, joka yleensä tykkää olla ulkona ja noin oleskellessaan kytketty maailman.

iPad sovellukset

IPad ja iPhone on samanlaisia ​​kehitysympäristöjä mutta tällä hetkellä vain iPhone ja iPod Touch ovat uudempiaiOS 4.0. 4.0 on tarkoitus tulla ulos iPad myöhään vuoden 2010 viimeisen neljänneksen ja sisältää ominaisuuksia kuten moniajo ja samanaikainen app käyttöön, kansiot niin voit ryhmitellä sovellukset luokittain, ja päivitetty yhtenäinen sähköpostiohjelma helppokäyttöisyys.

Kanssa tulon iPad Tablet PC markkinoilla Apple on tuonut toinen ainutlaatuinen (vaikka sitä kutsuttaisiin ylisuuria iPod Touch) tuote featuring yhdistelmä tyyliä ja käyttäjäystävällisyys ettäei tunnu koskaan petä. On mielenkiintoista nähdä missä iPad sopii markkinoille vuoden tai kaksi tiellä ja mitä suunnitelmia Apple on edelleen nykyistä ote mobiili PC-markkinoilla.

best ipod apps

Tags : BUY UK Laptops Top 100 BestSellers Samsung Television 2011

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP