Sunday, July 10, 2011

Beste iPad Cases - iPad een Cases met enorme kortingen








Wist u dat u nu enkele van de heetste iPhone hoesjes voor de laagste prijs ooit te pakken! Nee, dit is geen grap. Sinds de release van de iPad 2, de oorspronkelijke iPad apparaat en de accessoires zijn gedaald in prijs. Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak, maar een simpele scenario van vraag en aanbod. Consumenten willen nu de iPad 2, waardoor de vraag naar de oorspronkelijke iPad daalt en dus maakt het minder waardevol!

Goed nieuws vooriPad 1 Eigenaren

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, dit is geweldig nieuws voor iedereen die een origineel iPad bezit. Je hebt nog steeds een van de meest legendarische apparaten in de geschiedenis, die ongeveer 90% van de kenmerken van de iPad 2 heeft, en alles net een beetje minder duur!

Beste iPad Cases - iPad een Cases met enorme kortingen

Met dat gezegd zijnde, zijn er een aantal iPad accessoires die niet zal dalen in prijs, omdat ze compatibel zijn met beide generaties van de iPad. Bijvoorbeeld, het grootste deel van deladers die werden verkocht voor de iPad 1 kan worden gebruikt met de nieuwe iPad. In feite zijn deze soorten accessoires kan een wandeling maken in de prijs, want nu zijn ze gewild bij twee groepen consumenten, iPad 1 en 2 iPhone gebruikers!

Koffers, Koffers en meer gevallen

iPad gevallen zijn de meest voorkomende accessoires die je in staat zal zijn te vinden op een enorme korting. Dit komt omdat ze niet compatibel zijn met de iPad 2. De iPad 2 heeftmeerdere eigenschappen die een geheel nieuwe case design, met inbegrip van een verminderde dikte en twee camera's nodig. Bronnen zeggen dat er een aanzienlijk grotere hoeveelheid van een iPad gevallen die zijn gemaakt dan dat er een iPhone-apparaten (de productie stopte toen de tweede generatie werd uitgebracht). Met de kans van een aantal gevallen nooit wordt verkocht, zijn geval fabrikant drastisch de prijzen alleen maar om eruit te komen van de gevallen op voorraad.

Act Now

Net zoals alles in het leven,alle goede dingen komen tot het einde. Dat oude gezegde is geen uitzondering op de deep-discounted hoes. Zodra deze zaken zijn verdwenen - ze zijn weg! U kunt rekenen op fabrikanten alleen het produceren van een extreem lage aantal van deze gevallen in de toekomst. Marware, een toonaangevende fabrikant van iPad-accessoires, biedt de grootste kortingen op hun iPhone hoesjes. Enkele van de meest populaire gevallen (constant uitverkocht maar een paar maanden geleden) worden nu verkocht tegen prijzen die meer dan 50 procent korting.Zie je niet een verkoop als dit in elke winkel wel. Het is aanbevolen dat je kijkt voor deze gevallen online.

best ipod apps

Tags : EUREKA STUDIO iPhone Cheap ไอโฟนโคตรถูก,ไอแพดถูกมาก,ไอพอด�

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP