Thursday, June 2, 2011

Vijf iPad Apps je moet downloaden Nu

Op de top worden de coolste gadget beschikbaar voor techneuten over de hele wereld op het moment, de iPad biedt een scala van toepassingen om te downloaden. Diverse apps in staat zijn verbetering van het sociale leven, te helpen zich te organiseren en activiteiten plannen, en gewoon het verstrekken van entertainment. Hieronder zijn vijf applicaties die elke iPad eigenaar niet zou moeten gaan zonder.

1. Twitterific
Twitterific is een van de eerste Twitter apps voor de iPad, en het is misschien wel de makkelijkste om mee te werken. Terwijl de iPhone-versie werd al snel achterhaald door problemen interface, dit keer rond, Twitterific heb alles goed. Het is een snelle, intuïtieve, goed uitziende app. Er is geen verwarring als het gaat om het navigeren tussen berichten, @ replies, tijd lijn, en favorieten. Overstappen van een computer-based Twitter ervaring om de Twitterific toepassing moet een koud kunstje voor een tweeter worden. Het is beschikbaar voor gratis download in de> IPad App Store, en mag niet worden afgewenteld op!

2. iStudiez Pro
Dit is de perfecte app voor iedere student, in het bijzonder universitaire deelnemers. Het is een eenvoudige planner die het mogelijk maakt studenten bij te houden van al hun verantwoordelijkheden. Opdrachten, klasse of college-uren, en belangrijke data zijn gemakkelijk input en memoreerde het gebruik van deze eenvoudige toepassing. iStudiez Pro bewijst dat de iPad kan in feite worden gebruikt als een educatief hulpmiddel. De kosten van deze applicatie is $ 3,00Amerikaanse (€ 2.30). Studenten moeten het downloaden van deze ultra handige applicatie vandaag.

Vijf iPad Apps je moet downloaden Nu

3. Wonder
De Marvel app is een must-have voor elke liefhebber van comic book, jong of oud. De gratis applicatie maakt het downloaden van talloze Marvel stripboeken. De meeste strips kosten $ 2,00 (€ 1,58), maar sommige kunnen gratis gedownload worden. De applicatie zorgt voor stripboek bekijken in een prachtige kleur en detail. Men kan zelfs inzoomen voor paneel-by-panel lezen. Voor de iPad eigenaar met eenaffiniteit voor strips, niet Verwonder u niet teleurstellen.

4.Het Elements
De Elementen is een educatieve app die overkomt als te leuk om waar te zijn. Het is, op het oppervlak, een gids voor de periodieke tabel van de elementen. Echter, zodra men krijgt het zoog, wordt het nog veel meer. The Elements beschikt over 3D-beelden, video, en nog veel meer, om het leren over wetenschap interactief en leuk! Het kost $ 14,00 (€ 11.09).

5. Labyrint 2
Dit is een verslavend, ontspannend applicatie, en iPadgebruikers kunnen niet genoeg van krijgen! Het concept is simpel: kantel de iPad de bal rollen een door een doolhof van obstakels en in een gat. Zodra men pikt dit spel op, is het echter moeilijk om neer te zetten rug. De eenvoud van het concept maakt het perfect voor jong en oud iPad eigenaren gelijk, en dit spel is de moeite waard de $ 8,00 (€ 6.34).

De iPad ondersteunt een breed scala van toepassingen, maar geen iPad gebruiker moet gaan zonder deze vijf.

See Also : Soundmatters foxLv2 EUREKA STUDIO

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP