Monday, May 30, 2011

Paras iPad sovellukset - Zinio digitaaliset lehdet ja kirjat App

Zinio app on yksi parhaista iPad apps saatavilla valtuuttamisesta Apple iPad tulla täydellinen väline Zinio digitaaliset lehdet ja kirjat. Vuonna 2004 tein siirtyminen saan lehtitilaukset digitaalisesti sijaan postin välityksellä tai ostettu paikallisesta kirjakaupasta avulla yritys nimeltä Zinio. Zinio tarjoaa digitaalisia tuotteita ja palveluita, jotka auttavat ihmisiä löytämään julkaistua sisältöä ympäri maailmaa käyttäen digitaaliseen muotoon, joka on kannettavauseissa eri tietokoneen tyyppejä ja mobiililaitteiden avulla Zinio yhtenäisyyttä ™ alustan avulla kuluttajat voivat saumattomasti vuorovaikutuksessa digitaalista lehteä ja kirjoja ominaisuuksia, kuten interaktiivisen grafiikan, Animaatioita, videoita ja paljon muuta. Esimerkiksi tyypillinen Health Magazine näet vain laukausta henkilö tekee harjoituksen kun Zinio jos digitaalista lehteä voit klikata videon nähdä koko harjoituksen.

Zinio iPad app kannustaa kuluttajia tutustumaan jaLue vapaa artikkeleita joitakin alkuun lehtien päivitetään päivittäin kuluttajat voivat tutkia uusia lehtiä he ehkä koskaan löydetty. Jos kuluttajat eivät löydä kiinnostavaa lehteä ja haluat tilata tai ostaa edes yhden asian, Zinio App tarjoaa helpon klikkaa ostaa liitäntä. Zinio myös tyypillinen lehden tarjoukset niin et maksa täyttä hintaa.

Apple iPad todella tuo digitaalista lehteä ja kirjoja elämästä Zinio app lukiessasidigitaalisen sisällön koko-väri hifi-. Kääntämällä iPad joko vaaka-tai pystysuunnassa, voit lukea joko yksi tai kaksi sivua kerrallaan. Ilmeisesti yksi sivu muotokuva zoomaa sisältöä ja tarjoaa helpompi lukea, mutta jos olet vain thumbing kautta lehden vaakakuvatilassa auttaa torjumaan kaksi sivua kerrallaan. Lisäksi voit vaihtaa parantaa tekstimuodossa ja kokoa tekstiin helpottaa luettavuutta.

Paras iPad sovellukset - Zinio digitaaliset lehdet ja kirjat App

Zinio synkronoi kirjaston kaikkien teidän Ziniolukijoita myös sinun Zinio iPad app, iPhone-, Mac-ja PC. Vaikka ensimmäinen versio Zinio iPad app ei sisältynyt mahdollisuus synkronoida ja alentaa vanhan digitaalisia lehtiä ja kirjoja tilannut vuotta sitten, pian sen jälkeen Zinio lisätty tämä kyky antaa minulle, jotta minun kotiteatteri lehtiä vuodesta 2004! Vaikka ei ole hyötyä enää, nämä lehdet ovat aarre tarkastella.

Lopullinen syy kuluttajat ovat siirtymässä digitaalisiin muotoihin johtuvat kustannukset säästöjä. Allekirjoitan UK-pohjainen lehteä T3 kautta Zinio 39,99 dollaria. Vaikka en yleensä eivät kuluta yli 15 dollaria on lehtitilaukset, mielestäni T3 on paras gadget-lehden markkinoilla. Jos olisin ostaa vuosittain diskontattu tilauksen paperiversio Yhdysvalloissa, olisin maksanut enemmän kuin kaksinkertainen tai 82 dollaria vuodessa tarjoaa säästöjä 42 dollaria.

Sen sijaan lukemisen suosikki lehtiä niiden ei-interaktiivinen paperimuodossa, Kokeile Zinio app> IPad. Saat näyttää ja tuntuu samalta, mutta käyttäen Zinio iPad app, voit käyttää ominaisuuksia, joita perinteinen painotuote ei voi tarjota myös vuorovaikutteinen videoita ja linkkejä, koko tekstin haku, Smart Zoom, hyperlinkkejä sisällysluettelo ja jopa kyky lähettää artikkeli ystävillesi sähköpostitse.

Recommend : Invicta Men's 9937

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP