Monday, May 16, 2011

Paras iPad sovellukset - Netflix TV Show ja elokuvan streaming App

Netflix iPad app on yksi parhaista iPad apps saatavilla tänään, ja oli yksi iPad ensimmäinen tappaja apps julkaistiin viime huhtikuussa. Netflix tilaaja voi nopeasti katsella TV-ohjelmia ja elokuvia, joita virtasi Netflix ja Apple iPad käyttäen vapaa Netflix app. Se toimii maagisesti kuin miltä se kuulostaa.

Netflix app on aina antanut mahdollisuuden jatkaa katselua, mihin jäit television tai tietokoneen kautta iPadkuten Netflix pilvi-pohjainen streaming ratkaisu luonnostaan ​​mukaan kyky. IPad app myös pop-up-ikkunan, jossa on yksityiskohtainen kuvaus ja valokuva DVD takki elokuvia ja TV-tilaajille ovat kiinnostuneita ja haluavat oppia lisää sekä mahdollisuus arvostella TV-ohjelmia ja elokuvia juuri katsellut. Voit etsiä sisältöä, selata luokkia, tarkista tilisi ja katsella ja hallita jonoja. Käyttöliittymä näyttää sama Netflixverkkosivuilla.

Lisäksi perusominaisuudet, Netflix iPad app on päivittänyt ominaisuuksia lähtien ensin irtoavat viime huhtikuussa. Kun iPad julkaistiin ensimmäisen, vain Apple apps tukenut ulkoisen näytön kytkennät mutta pian laukaisun jälkeen, Netflix app tämän toiminnallisuuden jossa tilaajille mahdollisuus käyttää iPod Dock Connector-VGA adapteri katsella Netflix on TV, monitori, projektori tai LCD-näyttö, jotka voivat käyttää VGAkaapeli.

Paras iPad sovellukset - Netflix TV Show ja elokuvan streaming App

Streaming TV-ohjelmia ja elokuvia kädessä tabletin? Voiko tämä mahdollisesti toimii?

Tämä näennäisesti Star Trek-ish tekniikka ei toimi ja toimii hyvin. Kun kirjoitat Netflix tilitiedot tulee Netflix app, sinulla on yhteensä käsiksi Netflix tilille. Kun klikkaat "Play" TV-ohjelma tai elokuva, todellinen taikuus alkaa sisällä pelkästään sekunnissa videosisällön toisto alkaa. Video tyypillisesti törmää hämmästyttävän hyvin. Voit suorittaa nopean pensaikot, tauko jamuuttaa osa katsellen elokuvaa. Lisäksi, jos tarvitset kuvia TV-ohjelmia tai elokuvia, voit käyttää vakio IOS screenshot menetelmällä (pitämällä virtapainiketta ja valitsemalla "iPad painiketta.

Netflix app ei kohdata ongelmia, kun verkko yhteys on hidas aiheuttaa äänen ja videon jäädyttää tai ääni katoavat. Viime aikoina on ollut ongelmia Netflix streaming-palvelimia on enemmän käyttöönottajia instant streaming-palveluun.

Vaikkakanssa näistä vähäisistä ongelmista, jotka ilmenevät harvoin, Netflix instant streaming-palvelun ja Netflix app yhdessä iPad luoda tappaja iPad app ja on syy Netflix iPad sovellus on yksi parhaista iPad apps saatavilla.

Friends Link : #Get Best Sale Every Day!

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP