Monday, May 16, 2011

Nejlepší iPad Apps - Netflix TV Show a film Streaming aplikací

Netflix IPAD app je jedním z nejlepších IPAD aplikace jsou dnes k dispozici, a byl jeden z IPAD 's první aplikací vrah propuštěn loni v dubnu. Netflix předplatitelé mohou okamžitě sledovat televizní pořady a filmy, které jsou vysílané z Netflix na Apple IPAD pomocí volného Netflix app. Funguje to jako mávnutím kouzelného proutku, jak to vypadá.

App Netflix má vždy za předpokladu, že možnost pokračovat sledování, kde jste skončili na televizoru nebo počítače prostřednictvím IPADjako Netflix tzv. cloud-based řešení, streamování ze své podstaty, stanoví, že schopnost. IPAD app také pop-up okno s podrobným popisem a fotografií pláště DVD pro filmy a televizní pořady předplatitelé mají zájem a chtějí se dozvědět více o stejně jako možnost televizní pořady a filmy míru právě sledoval. Můžete vyhledávat obsah, procházet podle kategorií, zkontrolujte svůj účet a zobrazit a spravovat fronty. Rozhraní vypadá stejně jako Netflixinternetových stránkách.

Kromě základních funkcí, Netflix IPAD app vylepšila funkce, protože zpočátku byla vydána v dubnu letošního roku. Když IPAD byl první propuštěn, Apple aplikace pouze za předpokladu, podporu pro externí monitor přípojka, ale krátce po startu, cca Netflix přidané tuto funkci poskytují účastníkům možnost použít iPod Dock Connector to VGA Adapter sledovat Netflix na televizi, monitor, projektoru nebo LCD displej, který lze použít VGAkabel.

Nejlepší iPad Apps - Netflix TV Show a film Streaming aplikací

Streaming televizní pořady a filmy na handheld tablet? Může to možné pracovat?

Tento zdánlivě Star Trek-ish technologie funguje a funguje dobře. Po zadání vašeho účtu Netflix informace do app Netflix, máte celkem přístup ke svému účtu Netflix. Po klepnutí na tlačítko "Play" na televizní pořad nebo film, začíná pravé kouzlo, protože během několika sekund videa obsah začne přehrávat. Video typicky narazí úžasně dobře. Můžete provádět vysokorychlostní křoviny, pauza aZměna aspekt při sledování filmu. Navíc, pokud potřebujete snímky z televizních pořadů nebo filmů, můžete použít standardní metodou IOS screenshot (podržením tlačítka Power při kliknutí "iPad tlačítko".

App Netflix se setkat s problémy při síťové propojení je pomalé způsobuje audio a video zmrazit nebo audio zmizet. Více nedávno tam byly problémy s Netflix streaming servery jako je více přistoupit k okamžité streamování.

Dokonces těmito drobné problémy, které se vyskytují jen zřídka, v okamžiku, Netflix streamování služby a aplikace v kombinaci s Netflix IPAD vytvořit zabiják app IPAD a je důvod, Netflix IPAD app je jedním z nejlepších IPAD aplikace k dispozici.

Visit : ##Cheap Dive Watch Sale!

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP