Friday, May 20, 2011

iPad 2 Recensie - Tijd voor een upgrade?

Er zijn een aantal mensen die automatisch de nieuwste en beste versie van een upgrade van het product alleen omwille van de verbetering. Is dat altijd een goede zaak doen? Na het lezen via de upgrades aan de iPad 2, zie voor jezelf als het inderdaad tijd voor een upgrade.

The Look

Als voor de upgrade look van de iPad 2, het is vergelijkbaar met het originele apparaat. Echter, de upgrade is meer gestroomlijnd, weegt minder en de re-design van het lichaam nog eencurve, die geeft het een ander gevoel als je het in je hand houdt.

iPad 2 Recensie - Tijd voor een upgrade?

Snel

Het is geen verrassing dat de iPad 2 is ongeveer twee keer zo snel als het originele model, met een sneller werkende A5 dual core (1 GHz) processor (die de meeste mensen willen zien in hun computers) en bevat 512 MB ​​RAM-geheugen. Sneller werken graphics zijn te wijten aan een motor upgrade, maar de schermresolutie is grotendeels hetzelfde als die van het origineel.

Camera's

Het oorspronkelijkeiPad niet, geen camera's hebben echter de iPad 2 heeft twee van hen. Een camera bevindt zich aan de voorzijde van het apparaat en wordt gebruikt voor video-chatten. Op de achterkant van het apparaat is een andere camera gebruikt voor het vastleggen van video en foto's.

Oriëntatie

Als u een toelichting op de oorspronkelijke iPad te snel in een richting of andere toestel kon het niet zinvol de snelle veranderingen en zou blijven afbeeldingen weer te geven onjuiste oriëntaties van. De iPad 2kan voelen een verandering in de richting en onmiddellijk herconfigureert de beelden zowel verticaal als horizontaal.

Een aantal teleurstellingen met de upgrade zijn de voortdurende korrelige uiterlijk van de videofuncties. Al of niet het is iets wat in de camera functie, de resolutie is nog steeds niet top-notch. Een betere keuze zou zijn om de iPhone te gebruiken 4 voor het nemen van foto's of video's.

De iPad 2 niet de ondersteuning van een Adobe Flash Player, dus alles waarbij het ​​gebruik van Flash zal niet wordencorrect weergegeven, of helemaal niet.

Vonnis

Over het geheel genomen de iPad 2 is een uitstekend product van Apple. De gladde scherm, snellere verwerking en leuke weergavefuncties maken dit tot een succesvolle upgrade. De Smart Cover was een zeer innovatieve accessoire geïntroduceerd, samen met deze upgrade.

Als je houdt van je originele iPad, dan zul je hou van deze upgrade sneller, gelikter model. Terwijl de upgrade is niet een complete revisie, het bewijst alleen maar dat je nietnoodzaak om een ​​heleboel te maken van wijzigingen in een reeds geweldig product.

Tags : Invicta Men's 9937 Vuarnet Sunglasses Cheap ASUS Laptops

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP