Monday, May 23, 2011

Designe IPAD Wedding Album - Apps for Easy IPAD Wedding Album Deling

Du har klikket på billeder, redigeret dem, der er designet dem og lavet en mindeværdig mesterværk ud af dit bryllup fotos. Det sidste skridt ville være at dele dine veludformet nye tidsalder iPad bryllup album med venner og familie!

Måder at dele uden fancy apps

Internet - E-mail og web albums

Designe IPAD Wedding Album - Apps for Easy IPAD Wedding Album Deling

Som vi allerede ved, IPAD kan oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi og 3G. Forbindelse til din e-mail-konto fra din iPad, komponere en ny e-mailog sæt bryllupsbilleder denne e-mail. Du kan nu e-mail disse billeder til dig selv fra din IPAD. Du kan senere sende denne e-mail til venner og familier. Dette er imidlertid et af de mest vanskelige måder at gå om deling af dine IPAD bryllup album.

Hvis du tilfældigvis har Picasa webalbum eller Flickr-konto, kan du logge på den fra din iPad og indlæse hele albummet på en vandhane med en finger. Du kan derefter dele de uploadede web album med deres kære. Dette er en af de nemme måder, men ikke den nemmeste.

Deling mellem iPhone, iPod touch og Mac / PC

Deling mellem enheder er en anden problemfri måde. Hvis du har gruppen af venner, som du gerne vil dele din iPad bryllupsalbum, og de ​​tilfældigvis ejer en af de Apple's enhed, der er anført ovenfor, kan du nemt dele albummet via Bluetooth. Du kan sende et helt album med et tryk af fingeren.

Foto / Album fordeling via apps

Den> IPAD 's helt egen MobileMe Gallery app

Deling uden brug af apps kan se ud som en nem løsning, men det er ikke at hjælpe dig organisere dine fotos i dit iPad. Hertil kommer, er denne form for deling af en envejs-deling. Mens dine venner kan vide, hvad du uploader, kan du på den anden side være clueless om deres foto uploads.

For at løse dette problem, IPAD har en indfødt app kaldet MobileMe. Dette er din IPAD 's personlige data manager.En af de sub apps MobileMe er Galleri ca. Denne applikation halverer din tid du bruger på uploade billeder og dele dem med familie og venner. Først skal du tilmelde dig på Apples me.com hjemmeside.

Med dette medlem navn og adgangskode, skal du logge dig ind på kontoen via din iPad. Denne handling vil automatisk synkronisere alle dine fotos med din konto på me.com! Den app er en offline-tilstand. Dette giver dig mulighed for at bladre igennem har set for nylig billeder af dinweb-konto, selv uden internet. Du kan tilføje dine venner fra din IPAD. MobileMe vil automatisk foreslå navnene på de venner, der allerede har galleriet app konto på me.com. Når du tilføje dine venner, en blå prik vises ved siden af ​​deres navn, hver gang de uploader nye billeder. Således kan du være up-to-date på deres uploads så godt.

Picasa Webalbum til IPAD

Hvis du er en Google-fan eller holde en Gmail-konto, dit foto manager, utvivlsomt ville værePicasa. I et sådant tilfælde, kan du linke din iPad bryllup album til din Picasa webalbum. Denne app hjælper dig med at gøre netop det. Du kan logge ind med din Gmail-id og overføre alle dine fotoalbum til denne app. Når forbindelsen til internettet, får alle billeder uploadet sammen med tags og kommentarer, som du måske har tilføjet for billederne. Du kan også password beskytte albums og beslutte privatlivets fred niveau. iTunes er ikke påkrævet for at synkronisere album til IPAD nårved hjælp af denne app.

FlickStackr

For dem, der bevarer deres fotoalbum i Flickr, app er det bare perfekt til at dele din bryllupsalbum IPAD. Det svarer til Picasa webalbum app i dens funktioner. Men for at skabe en Flickr-konto, kan du bruge Yahoo, Gmail eller endda din Facebook-id.

Tags : Cheap Promise Rings For Girlfriend Vuarnet Sunglasses

No comments:

Post a Comment

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP